22 Following
conollyfreya

conollyfreya

Deep Blue Group Publications LLC Personal Planning Guide: Velge en finansiell rådgiver

 

Det er slutten av året når noen investorer sjekke på deres philathropic innsats, gjennom sin veldedige donasjoner og måle effekten. Andre vurdere nye veldedighetsorganisasjoner. Men savner mange investorer de viktigste av alle-sine investeringer rådgivere.

 

Amerikanerne er absolutt sjenerøse. Totalt gi til veldedige organisasjoner var $316.23 milliarder i 2012, og USA var verdens femte mest sjenerøse nasjon. Så du kan se hvordan en halv av en prosent forskjell i avgifter kan bety mange millioner i lommene på rådgivere, ikke med din veldedighetsorganisasjoner.

 

Det er derfor det er så viktig å lære om din rådgiver gir deg mest igjen for veldedige pengene. Som viktig, finne ut om vedkommende selv er kvalifisert i dette komplekse økonomiske området. Ang få hjelp hvis du ikke vet hvor du skal begynne.

 

De fleste store veldedighetsorganisasjoner har investering rådene som gjennom investering og justere investering politikk regelmessig. Enkeltpersoner og mindre ideelle organisasjoner gi ofte til veldedige uten disse sjekker og balanserer, i stedet avhengig av investmen rådgivere som kanskje mangler den nødvendige kompetansen. Å legge fornærmelse til skade, er uerfaren rådgivere sannsynlig å belaste dobbel avgifter store nonprofits lønn.

 

Hvis du faller i sistnevnte kategori, ikke bekymre deg- men handling. For å sikre hjelpeorganisasjoner-ikke din rådgiver eller rikdom ledelse firma-nytte mest fra ditt gode vil, kontroller dine rådgivere oppfyller disse seks kriterier:

 

1. Rådgiveren bør være en spesialist - Generalist rådgivere normalt ikke har kompetanse eller erfaring nødvendig å håndtere kompleksiteten i mange nonprofit strukturer og matchende investering løsninger. Veldedige organisasjoner, må som definert av Internal Revenue Code (IRC) 501 (c) 3, følge bestemte retningslinjer for å forbli skattefritatt. En stiftelse for eksempel krever distribusjoner på 5% per år og prøver å tjene det tilbake årlig i inntekter å holde rektor stabil. Veldedige resten stiftelser og andre veldedige strukturer har ulike regler og krav. En generalist kan ikke være kjent anbefale høyre strukturen eller investering.

 

Les hele artikkelen her